torsdag 5 juli 2012

Vi har det så bra!

Semester!
Äntligen är vi på vår första "riktiga" campingsemester! Visst, vi har campat hela vintern i Åkersjön och vi tjuvstartade lite förra helgen i Bergafjärden men nu är vi verkligen på semester med husvagnen. Och vi trivs så bra!
Vi kommer hela tiden på saker vi ska skaffa hit och saker vi ska ta med osv men det är småsaker. Vi har det toppen faktiskt!
Åkte till Orsa eftersom alla säger att det är så himla bra där. Ärligt talat så var jag lite skeptisk första dagen. Vädret var inte alls som önskat och vi hade inte allt på plats och så... Men nu, vädret har hittills varit jättebra! I tisdags var vi och badade hela dagen. Både i pool och sjö. Onsdag gjorde vi ett besök på Björnparken. Mäktigt! Och idag var det pool & sjö igen! Alla som vill (och "får") få färg har fått det!
Och dessutom träffade vi familjen Handler här så Madelene har haft en lekkompis i några dagar. Jättekul! Men nu har dom åkt vidare.
Just nu ligger jag i husvagnen och gör ingenting. De andra gick för att spela minigolf medan jag stannade med Stella. Hon har strulat en del vid läggning sen vi kom hit så det kändes viktigt att få henne i säng på ett bra sätt, och nu är det gjort!
Ett glas cocacola nu och kvällen är fulländad!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar