söndag 29 juli 2012

Bröllop

Oj vad länge sen det uppdaterades här då! Semester!!
I helgen hade vi barnvakt i över ett dygn för först gången. Mamman (jag alltså) har för första gången varit utan det lilla hjärtat en hel natt. Och såklart så gick det toppenbra!
Vi roade oss med att gå på ett fantastiskt vackert bröllop i Sundsvall!
Herre Gud så vackra brudparet var! Och så fantastisk middagen var! Och då ska man veta att det var fisk som serverades och jag är ju en köttmänniska men det var supergott! På riktigt!
Och även jag höll ut till typ två inatt, men då var ryggen inte rolig alls! Men det var det värt!
En överraskning till brudparet från en av gästerna var att Takida kom och spelade! Skoj!
Man blir som giftassugen när man får vara med om såna här saker. Det går liksom inte att komma ifrån. Får väl börja planera för ett eget i väntan på den stora dagen! För nån dag blir det! ❤

torsdag 12 juli 2012

Morgontankar

Ligger i sängen och väntar på att resten av familjen ska vakna och passar på att fundera på hur jag ska lägga upp dagen. Tänkte jag skulle hinna med att tvätta två maskiner kläder, handla mat, dammsuga, laga maten och kanske även gå en sväng på stan.
Tänk vad fiffigt om jag klivit upp direkt när jag vaknade istället för att ligga kvar i sängen och spela spel och facebooka. Då hade den första tvätten varit klar nu!
Jaja... Får väl skjuta lite på tidsschemat så blir det nog bra!
Har även kommit på några saker jag önskar mig på min födelsedag! Därav bilden! :-)

söndag 8 juli 2012

Pappa

Idag för exakt 5 år sedan fick jag en påhälsning på kvällen av polisen som kom med ett fruktansvärt besked om min pappa.
Att det redan gått hela 5 år känns jättekonstigt!
Hade inte möjlighet att åka till hans grav idag men ska göra det nånting i veckan.

"Överraskning"

Semester i all sin ära men är det inte underbart att få komma hem och åka och hämta ut ett paket innehållande detta!!
En massa härliga produkter från mestadels Bed Head!
Och jarå, semestern var underbar den också! Nu väntar nya äventyr!

torsdag 5 juli 2012

Vi har det så bra!

Semester!
Äntligen är vi på vår första "riktiga" campingsemester! Visst, vi har campat hela vintern i Åkersjön och vi tjuvstartade lite förra helgen i Bergafjärden men nu är vi verkligen på semester med husvagnen. Och vi trivs så bra!
Vi kommer hela tiden på saker vi ska skaffa hit och saker vi ska ta med osv men det är småsaker. Vi har det toppen faktiskt!
Åkte till Orsa eftersom alla säger att det är så himla bra där. Ärligt talat så var jag lite skeptisk första dagen. Vädret var inte alls som önskat och vi hade inte allt på plats och så... Men nu, vädret har hittills varit jättebra! I tisdags var vi och badade hela dagen. Både i pool och sjö. Onsdag gjorde vi ett besök på Björnparken. Mäktigt! Och idag var det pool & sjö igen! Alla som vill (och "får") få färg har fått det!
Och dessutom träffade vi familjen Handler här så Madelene har haft en lekkompis i några dagar. Jättekul! Men nu har dom åkt vidare.
Just nu ligger jag i husvagnen och gör ingenting. De andra gick för att spela minigolf medan jag stannade med Stella. Hon har strulat en del vid läggning sen vi kom hit så det kändes viktigt att få henne i säng på ett bra sätt, och nu är det gjort!
Ett glas cocacola nu och kvällen är fulländad!