söndag 28 januari 2018

Scania Dag 1



Dag 1 i min karriär inom eventbranschen.
Dag 1 med viltskav till lunch, vilket kommer bli min lunch hela veckan! Spelar ingen roll för det är sååå gott! 😋
Nu har första gruppens gäster bussats (och skotrats) iväg till Verkön för middag.
Barnen har varit hos mamma hela dagen och nu sover de i sina sängar (japp, Nike sover i sin säng på sitt rum!), jag har badat och kollar Farmen.😍

lördag 27 januari 2018

Åkersjön Le Mans 2018




Årets Le Mans i Åkersjön var idag!
Så härligt väder, mycket snö, fin bana, stor publik & underbara funktionärer! Kan inte bli bättre! ☀️⛄️☀️ Å vann, det gjorde Team 62 med Johan, Haglund & Lille-Per! đŸ„‡đŸ†
Men nu är vi åter hemma för att starta igång kommande veckas arbete med FlatOut. đŸ’ȘđŸŒ☀️

Restaurang & revy




I torsdags skulle vi gå på restaurang, jag & Mattias. Men, inte helt oväntat, så kom inte Mattias loss. Jag ringde då Anneli som såklart ville följa med istället!
Pizza på Vezzo, så underbart gott så jag hann äta upp halva innan jag fotade..!😀
Åsså Östersundsrevyn på Storsjöteatern. Alltså, vad de är duktiga! Fantastiskt!😍

onsdag 24 januari 2018

Akutbesök mitt i natten

Efter timmar av magsmärtor och på inrådan av sjukvårdsrådgivningen blev det till slut en färd till akuten med Madelene inatt. Vi kom in vid midnatt och tog en del prover. Väntade på svaren som kom efter ett antal timmar - de såg bra ut förutom något förhöjt på vita blodkroppar, vilket tyder på en infektion i kroppen, oklart var.
Efter ytterligare några timmar mådde hon bättre och man gjorde bedömningen att det mest troligt handlade om en kraftig mensvärk så hi fick åka hem. Landade i sängen kl 04...
Efter samtal med HC (Linas mamma Jessica) idag kör vi på en månad till med p-pillren och om det blir lika vid nästa uppehåll så får vi se över behandlingen.
Idag provade Madelene åka till skolan på morgonen men fick åka hem efter en kort stund. Imorgon tror jag att det kommer vara bättre.
Mammas lillplutta!♥️

söndag 21 januari 2018

Innebandy

Innebandydax igen!
Första motstĂ„ndet stod Krokoms grabbar för. Dock stötte de pĂ„ patrull hos tjejerna som vann med 8-5! ✌đŸŒ
Match nr 2 var motstÄndet nÄgot tuffare, dock slutade den med förlust med 3-4 efter att Strömsund gjort mÄl med en minut kvar av matchen...

Barnens nya rum


Igår sov Madelene i sitt nya rum på nedervåningen för första gången. Kommer bli supermysigt när vi fått alla möbler på plats. Just nu saknar hon garderob, sängbord, behöver ett nytt (något mindre) sminkbord och hon vill gärna ha en ny säng.

Ikväll blev det första natten för Stella i sitt nya rum (Madelenes gamla)! Trots nya sängkläder till både Nike & Stella så valde lillasystern att vänta med debuten i det nya, egna rummet och intog storsängen.♥️

Djungelhuseffekten...

...tar ut sin rätt!♥️
Sötaste Nike kunde inte hålla sig vaken på vägen hem.

Stellas önskelista





Det är så här man för önskelistor numera. Åker runt i affärerna och fotar det man vill ha, sen skickas bilderna till mommas, farmorn, farfars och andra väl utvalda. 😄 Smidigt!
Här var det Lager157 som fick sig ett besök. Endast shopping till mamman - för hela 136kr! 😉

Maja 6 Ă„r!




Idag är det 6 år sen jag blev moster för första gången! Idag blev Maja 6 år!
Det firade hon med kalas på Djungelhuset i discorummet. Tjejerna hade ett fantastiskt kalas!
Pannkaka med sylt & grädde, glass med chokladsås, en smarrig tårta och till sist en (tack och lov, liten)godispåse.

torsdag 18 januari 2018

Snart klart


















Skickat från min iPhone 6
Vackert är allt som ses med kärlekens ögonJa nu har det gått ett tag igen... Vi har snart rivit ut hela nedervåningen i huset och byggt upp den igen - lite annorlunda och mycket fräschare!

Idag har det satts kakel och snickrats på lite småsaker. Imorgon kommer elektrikern och drar den sista elen i köket samtidigt som snickaren gör det allt sista. De småsaker som sedan är kvar gör vi själva.

I helgen är planen att hinna flytta ner Madelene till det nya rummet.