söndag 15 april 2012

Klätterfia

Tänk att den här ungen är överallt nu! Hon klättrar upp i soffan, i gåstolen, upp på stolarna och på allt annat som hon tycker verkar spännande!
Och ja, jag tycker det var bättre innan hon kom på allt det där! Lugnet liksom.

Men jag har ändå hunnit med en hel del idag. (eller..?) Tack vare att mamma varit här idag så har jag både hunnit vila i solen och kratta hela framsidan. Känns bra!

Nu väntar en vårpizza! Kommer bli smaskens!

fredag 13 april 2012

Fredag?

En kall men solig dag som jag spenderat mestadels inne... Why liksom? Jo för först passade jag på att sova när Stella gjorde detsamma på förmiddan och sen var det tvätt som skulle vikas och en ny som skulle hängas. Kl TRE tog jag mig ut! Då gick jag upp på byn med vagn och Madelenes cykel. Hon har varit med Gunsan och hundarna idag.
Nu är Madelene ute med en kompis, Stella har kvällsbadat, gröten ska fixas och sen är det dags för de här godingarna! Gjorde en dubbel sats! Tänkte att det skulle räcka hela helgen, eller till imorron iaf, eller ja ok, det räcket ikväll iaf! Mums å smask!

Tack Stella...

...för den sköna vilostunden jag fick!
Välbehövlig!

Skickat från min iPhone

torsdag 12 april 2012

Utehängd tvätt & c-vitaminladdning

Idag blev det premiär för att torka tvätten ute! Det var ju så soligt och underbart och inte ett moln i sikte och tvätten luktar ju så gott sen! Härligt!

Mattias for till USA idag, Madelene är hos sin pappa över dagen så jag & Stella tog en snabb vända till stan på em. Hann med ÖoB, Dollarstore & Maxi! Stella somnade enligt plan på vägen hem så jag snurrade på i bilen bara för att lyssna klart på en av alla dokumentärer jag laddat ner på P3, idag var det Sandhamnsligan. Rekommenderas!

Nu sover (eller, ligger i sängen iaf) alla barn och jag har laddat upp med en tallrik full av c-vitaminer! Jag SKA bli frisk nu!!

tisdag 3 april 2012

Kvällsfika

Men godaste kvällsfikat!
Jag kände mig så hungrig ikväll, trots att jag ätit mer än en halv kebabrulle till middag, så jag var var bara tvungen att få i mig nåt. Å vad kan vara godare än rostade mackor med ost och ett glas oboy?
Underbart mumsigt!