måndag 30 januari 2012

Tillbaka

Nu har det hänt en del sen sist. Jag har blivit moster till söta fina Maja (som jag inte fått träffa ännu...)! Hela familjen har haft magsjuka och vi är väl inte helt färdiga än heller... Stella har legat på sjukhus. Berättar mer senare när jag fått hjälp av min fina bästa gulligaste snällaste lillasyster som ska hjälpa mig så jag kan blogga från telefonen! Kommer bli super! Nu är vi iaf hemma och de flesta mår ganska bra. :-) På återseende!

onsdag 11 januari 2012

Ingen bebis än

Idag var det vår sista extradag med Madelene den här veckan. Nu har hon pappadagar resten av veckan... :o( Tur tiden går fort ibland!

Passade då på att åka till stan för att träffa lillasyster. Nä, ingen  bebis har kikat ut än! Hade ju en förhoppning om att vi skulle släpa runt henne på stan idag så det satte igång, men icke sa Nicke! Men jag har en känsla av att det är inatt eller tidigt imorron bitti det drar igång. Kom ihåg var ni hörde det! 12-01-12 is the date!

Imorron är det dags för föräldragrupp igen. Det ska bli skoj att träffa alla igen, det var länge sen sist, känns det som. Sen blir det till att uträtta en del ärenden i stan såsom Fresks, Stil, ÖB och kanske Dollar.

Stella somnade tidigt så jag antar att det är bäst att jag oxå gör det. Annars orkar man väl inte upp när hon vaknar!

onsdag 4 januari 2012

Multihallen

Vi har länge, typ i 1,5 år, lovat Mattias brorsdotter att vi ska hitta på låt skoj tillsammans. Igår blev det äntligen av! Jag, Madelene och Stella hämtade Elinore på hennes mammas salong på förmiddan. Vi gick en sväng på stan, tog en lunch på McDonalds (jag åt sallad vilken jag INTE rekommenderar!) innan Mattias kunde komma lös från jobbet. Sen åkte vi alla till Multihallen. Till saken hör att Madelene var på väg dit med sin pappa i torsdags men då blev det lite olyckligt att vi precis skulle åka till Vemdalsskalet för att fira nyår så därför valde vi att vårt skoj med Ellis blev på just Multihallen. Tjejerna hade iaf jätteskoj i alla olika rummen med klurigheter och dessutom vann de ett åk med gocart oxå så ven det bockades för på listan för gjorda saker! Dock fick jag köpa till ett åk så alla barn fick köra, Mattias oxå..! ;-)